Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Vašeho prezidenta Vám přeji. Jste člověk, který si ho zaslouží. A co se týče amerického velvyslance a jeho zakázané přítomnosti v blízkosti prezidenta, jsem zvědav, kým se bude prezident v budoucnu obklopovat a kam to povede. Myslím, že máte dobré vyhlídky. Já ale ne, škoda.

21 1
možnosti
VV

Kam by SE obklopoval? Kremrollema. Ale ty uz taky nejsou takove Jake byvaly. Driv byvaly plnene slehackou. Dnes cimsi umelohmotnym.

3 1
možnosti
RH

Nevím, jestli je motivací vašeho psaní ideologické zanícení nebo nějaký bakšiš, ale věřím, že rozum užívat umíte. Zkuste tedy čistě racionálně odpovědět na otázku, kde vidí Zeman "rady" nebo "mluvení do cest". Shapiro jen konstatoval, že se Zeman účastní akce možná jako jediný vrcholný představitel státu EU... To je fakt, který nemůžete popřít ani vy. Pokud budete racionálně analyzovat Shapirův výrok, tak dojdete k závěru, že je Zeman buď mimo, nebo je to jen hloupá záminka. Ale chápu, že antikamerikanistovo srdce zaplesá.. :-/

25 1
možnosti
JJ

koukal jsem před chvílí na účet. Fakt rublíky dorazily;-)

3 3
možnosti
Foto

Takže dojíte, dojíte dojíte.......když si to krávy nechají líbit...ale pozor, občas některá i kope...pozor na hlavu....nebo už se stalo?

10 3
možnosti
Foto

Velyvslanec  uvedl : "Není na mně nebo na kterékoliv jiné zemi, abychom říkali českému prezidentovi, co má nebo nemá dělat. Když prezident Zeman řekl, že je třeba vzdát hold všem zemím v souvislosti s koncem druhé světové války, tak to chápu. Ta symbolika, že možná je jediným vůdčím představitelem státu EU, který bude stát na tom pódiu a sledovat vojenský pochod, když ta armáda destabilizuje jeden ze sousedních států EU, možná je taková prekérní, uvidíme, co se stane.";-D

9 0
možnosti
JJ

symbolika, třeba ty vlčí runy ve znaku, je určitě špatná. To máte pravduR^

2 6
možnosti
PT

P74e65t10r 47T91o56m45e18k

5. 4. 2015 21:37

Nadáváš do ovcí komunisto, tak ti to jen vrátím. Ovce jsi ty, protože papouškuješ Putinovy lži a vůbec ti nevadí, že uctíváš okupanta. Fuj.

17 2
možnosti
MP

Náš pan prezident tam nebude prezidentovat věčně, USA nám válku nevyhlásí, zatím se ani nesáhly k odvolání velvyslance, tak o nic nejde. Stačí si přečíst zprávy ze světa a hned mám radost, že mi svítí světlo, teče voda, můžu si natankovat kolik chci, pěkně si slavíme Velikonoce.... Mně už ty mediální "vlny" nějak zevšedněly a vůbec mě to nebere. Pořádného prezidenta jsme měli jen jednou jedinkrát a od té doby to šlo s kopce. Nakonec zlatej císařpán.

5 1
možnosti
JK

Pan Shapiro poue velice slusne a diplomaticky odpovedel na otazku novinare. Jasne rekl, ze se neciti v pozici radit komukoliv s cimkoliv. A vyjdreni osobniho nazoru neni nastesti u nas stale jeste trestne. Netusim, z ceho se vlastne snazi udelat Kremelska klika nejakou aferu... ;-)

12 4
možnosti
PT

P34e31t81r 21T48o65m41e77k

5. 4. 2015 21:38

To kremrole nechtějí ani slyšet, natož připustit.

10 2
možnosti
VH

K a ž d ý , i velvyslanec, může kritizovat koho chce. Každý ovšem musí počítat s tím, že pokud je kritizovaný hlupákem, tak se naštve. Pokud je arogantním hlupákem, naštve se tak, že to ještě rozmázne (myslím tu kritiku).

  Mimochodem: Seznámil jste se s textem prohlášení? Pan velvyslanec jen konstatoval, jak si mohou gangsteři účast prezidenta vyložit. To se nesmí????

14 1
možnosti
JJ

K a ž d ý, i prezident si může kritizovat, koho chce. Dále je to stejné, jako ve Vašem příspěvku.

3 3
možnosti
Foto

Tahle šprťouchlata dvou členů z dvou parazitických kast mě nechávají chladným.

1 1
možnosti
JJ

ale diskuze zde je dnes dobrá, ne?:-)

3 1
možnosti
JJ

ještě jednu, prosím....

0 0
možnosti
  • Počet článků 64
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1589x
Mlčeti špatně, mluviti nutně. Slovo, to je to, co nás odlišuje od neandertálců.Zato činy se jim stále podobáme...

Seznam rubrik