Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PT

Jako za Husákovi normalizace na školení ČSLA, rusák a prorusák to je věčný mír a ruská "demogracie" a nerusák to je imperiálismus, nesvoboda, válka a útočné pakty imperiálismu, NATO, CENTO a SEATO. :-)

12 1
možnosti
RH

Rusko o diplomacii nestojí. Zaregistroval jste snad nějaké pokusy Ruska o diplomacii před anexí Krymu nebo před agresí na východě Ukrajiny?

14 2
možnosti
JJ

až přestanete věřit, že na Krymu se jednalo o anexi a na Donbase o agresi, pak pochopíte.

7 15
možnosti
HM

Vy si asi neuvědomujete jednu zásadu a pravdu ,že  je to Rusko  co ohrožuje mír  ve světě o tom dnes není pochyb.. Rusko, stejně jako islamisté v nás vidí permanentního nepřítele a přeje nám zánik. My se tváříme, že to nevidíme a egoisté pragmatici se snaží pořád o udržení trhů s Ruskem.Proto jako první krok vidím jednotný postoj EU a USA a zahájení politické izolace Ruska  je jako  KLDR

13 6
možnosti
JJ

pro mne je zásadou mír a blahobyt, odpovídající odměna za práci, nezaměstnanost pouze nepřizpůsobivých a klid při spaní. To ostatní není zásada, to je arogance moci

4 6
možnosti
Foto

Další rudý nok, nemaj tu někde hnízdo??

17 6
možnosti
JJ

červené triko máte Vy ;-)

6 9
možnosti
JV

Velmi jednostranně zaměřené, čekal bych větší přehled a hlavně objektivitu.

7 2
možnosti

Nikdo mi nebude tvrdit, že tohle nesesmolil šílený Fojtík, jako by se podepsal....Rv

11 2
možnosti
Foto

Nemyslím, že o suroviny je třeba s Ruskem válčit. Taková Čína už po Sibiři dlouho touží. A až ji bude potřebovat moc, tak si ji vezme.

Samozřejmě ji odsoudím, ale to bude asi vše, co budu moci.

10 2
možnosti
JJ

já si myslím, že až si Čína bude brát silou Sibiř, Západ už nebude existovat. To už bude závěr geopolitiky

0 2
možnosti
TH

Trefil se přesně do vašich pocitů,že.Jak roztomilé.

5 0
možnosti
BT

víte vám a všem těm kteří smýšlejí stejně se vaše teorie zhroutí pokud si uvědomíte že nikdo nechce Rusko ovládnout, nikdo ho nechce obsadit a dokonce ani nikdo mu nechce ukrást jeho suroviny, pokud si tohle uvědomíte pak zjistíte že vše co píšete stojí na vodě, jenže vy nedokážete opustit zažité schéma jak všichni chtějí Rusko zničit, prdlačky chtějí nikdo nebude spokojenější než západ pokud se Rusko začne chovat jako standardní země a opustí svoje velmocenské choutky

16 5
možnosti
MT

Berte to tak, že čím drzeji a nezakrytěji vede Rusko expanzivní válku, tím drzejší musí být i příslušné vrtění psem. A co je lepšího a drzejšího než tvrdit, že vlastně válku vedou / chtějí vést ti druzí..

5 3
možnosti
PV

P62a33v79e72l 32V60é29b23r

5. 3. 2015 19:40

Pane, přehlížíte, že Rusové se už dali na pochod: Krym, východní Ukrajina, ... Co je dalšího na řadě? A opravdu si myslíte, že je zastavíte diplomacií? Že řekneme "to není od vás hezké" a oni opustí okupovaný Krym?

15 3
možnosti
JJ

jednostranně zaujaté stanovisko. Přemýšlejte o důvodech

0 5
možnosti
  • Počet článků 64
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1589x
Mlčeti špatně, mluviti nutně. Slovo, to je to, co nás odlišuje od neandertálců.Zato činy se jim stále podobáme...

Seznam rubrik