Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LJ

Předpověď sluníčkového člověka.

4 0
možnosti
ZM

pane J. Fišere..... uznávám, že jsem taky tak hloupej... nicméně vaším konstatováním jste nic z článku JJ nevyvrátil.... takže čest práci a rukám klid....

pane Jánský..... souhlas...

4 5
možnosti
JF

Článek je souhrn hloupostí a ruských lží za ten rok od Majdanu tisíckrát vyvrácen, kdo chce vidí, kdo je zaslepen, nikoli...Co konkrétně byste chtěl osvětlit?

7 3
možnosti
JF

Fakt může být někdo takhle hloupej???

9 1
možnosti
JJ

díváte se při této otázce do zrcadla?

2 5
možnosti
MT

Autore, naprosto souhlasím ! R^[>-]

6 2
možnosti
JK

Kyjevska junta si nic nezavarila a Putina separatiste poslouchaji uplne stejne jako na zacatku, takze... ;-)

5 4
možnosti
KD

Když si nic nezavařila, tak na co si pořád stěžují. Proč to nemají v paži ?8-o

3 2
možnosti
JR

J35i23ř25í 33R43a69š76k18a

19. 2. 2015 19:18

Ještě větší konflikt? A kde by na to Rusko vzalo peníze? Evropa je možná líná umírat, ale v Rusku na tom nejsou lidi o nic lépe byť jsou odolnější než mnozí Evropané. Rusko nemá vojensky na to, aby pokořilo nebo porazilo NATO. Rusko má jaderné zbraně, ale to má i USA, Francie, GB...takže máte vzájemný šach / mat. Jaderná bomba je psychologická zbraň, která odstrašuje každého potencionálního válečníka. Kdyby UK měla byť jedinou jadernou střelu, tak si buďte jist, že by k tomu co se děje dnes pravděpodobně nedošlo bez ohledu na to, co psal pan Fojtík. Je to pouze má domněnka, ale pan Fojtík byl odejit z důvodu, že si vymýšlel a neměl pro svá tvrzení důkazy a se svým blogem manipuloval, jak se mu hodilo. A jestli se domníváte, že zvěrstva dělají jen UK vojáci, tak tomu snad nevěří ani ten největší separastický nebo Ruský fanda.

10 3
možnosti
Foto

A kdo tady mluví o válce s NATO? Pouze vy. Fojtík psal svoje názory na věc, tak jako píše někdo jiný, třeba jestli je vhodné mít gumovky, když prší nebo ne. Prostě názor. Vy jste také napsal svůj názor. A čím ho máte podložený, kdybych použil stejnou argumentaci? Ničím.

12 3
možnosti
  • Počet článků 64
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1589x
Mlčeti špatně, mluviti nutně. Slovo, to je to, co nás odlišuje od neandertálců.Zato činy se jim stále podobáme...

Seznam rubrik