Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A teď si autore představte, že by nám to naši tzv. "spojenci" (Východ i Západ) v roce 1968 umožnili a prezidentem se stal Jiří Hanzelka. I toho se všichni báli, protože toho pána znali v 80. zemích světa a jen jeho by nadšeně vítali. Pohasla by jejich hvězda obliby ve světě. Jak bychom hospodářsky poskočili. Pánové Hanzelka a Zikmund na svých cestách projednali dodávky  automobilů (nikoliv pohoří) Tater např. do Somálska, marně.

Politiku či politický systém zde nepleťme, práce nás živí. A moc a blahobyt státu se odvíjí od výkonného průmyslu. Ten nám shora uvedení (tzv. "spojenci") v min. století rozbili třikrát - roky 1938, 1968 a 1990. Pokaždé jinak, ale vždy se stejným výsledkem:

Vyklidili jsme jim světové trhy, sice na čas, ale jim to vyhovovalo. Čímž odpovídám na otázky v diskuzi položené - co slíbili ti druzí Stalinovi při uspořádání Evropy po II.sv.válce.

Počtvrté se napálit nenecháme....R^

0 0
možnosti

Tak nevim,

pisete cosi o ovcich a pry zijete ve Svycarsku. N aslovensku byste byl asi baca, co jste v te zemi vyvolene?

1 0
možnosti

150.000 mrtvých vojáků si zaslouží vzdát úctu. Ať si Schapiro říká co chce. Merkelová tam jede také. Akorát o pár hodin později, aby se neřeklo.

1 4
možnosti

J59a25r58a 88R87a77n86k

7. 4. 2015 0:52

Petre Agulare, Merkelova odmitla jet ve stejny den jako vrah Kim a prijede polozit venec 10.5.2015:-)

1 0
možnosti

Hlavně že tak dobře víte, co dělal o Velikonocích pan Shapiro.:-)

1 0
možnosti

Zeman se svým jednáním ponižuje sám. :-/

4 1
možnosti

Akorát je tady ten velký problém že  konec  světové války byl počátkem naší další nesvobody a našeho  zábor do ruské primitivní gubernie na dlouhých 40 let. Za tohle jezdit rusákům  vyjadřovat vděk to může jen pomatený bolševik.  

My rusákům bohužel nemáme jaksi za co děkovat, je to opačně rusák by se nám měl při takovýchto výročích omlouvat.

USA velvyslanec  má určitě také  vyjádřit své pohoršení nebo názor, je obecně známo že USA presidentovi kecá do jeho záležitostí, popřípadě vyjadřuje nevoli kdekdo, i bezvýznamný president Zeman se snaží  "radit" Obamovi ohledně sankcí proti Rusku. :-)

8 3
možnosti

O sférách vlivu rozhodovali tři lidé. Nějaký Stalin a pak další dva - Churchill a Roosevelt. Pořád mi vrtá hlavou, co asi Churchill s Rooseveltem dostali od Stalina za to, že nás hodili přes palubu? Nebo se ho tak báli? Nebo jsme jim byli tak volní? Já každopádně nevidím vinu jen na Rusech. O tom, že tu budou vládnout komunisté rozhodli i Churchill a Roosevelt.

2 3
možnosti

..pouze blbu může blb být sympatickým....:-/

9 0
možnosti

že vy jste se ráno usmál na toho člověka v zrcadle?:-/

1 1
možnosti

ta antikarma tu opravdu chybí

17 1
možnosti

Pro spodinu opravdu "pořádnej prezident" .

18 3
možnosti

miluju "frajery" co rozlišují ovce na spodinu a horninu. Nicméně vaše názory, kterými si zde na iDnes hrajete na inteligenta jsou známé.:-(

4 14
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS