Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Otázka zní: Diskutovala (jakkoliv a v jakémkoliv rozsahu) právní zastoupení Prahy se stranou protivnou? Pokud ano, měli bychom ji vykopat nohou společnou a nerozdílnou. Zdravých dospělých Pražáků je cca 750 tisíc. Tak bychom to snad zvládli.

0 0
možnosti
KLS

Typicky bolševické překrucování faktůRvRvRv

1 0
možnosti
TM

Kéž by se to podařilo a čobolka  odtáhla.

3 1
možnosti
KLS

...kéž by s ní odtáhl i hlavní šéfčobol..

0 0
možnosti
LJ

Jinak, když bude odvolána, co na tom bude nedemokratického?

5 0
možnosti
JJ

nic, bude to demokratické asi jako defenestrace

1 5
možnosti
KK

Pane Jakube Jánský Váš příspěvek je jak opsaný z dílny ANOfertu?Žádné argumenty nebo důkazy, jen směsice dohadů, pomluv a spekulací.O demokracii nemáte ani ponětí a o selském rozumu, podle Vašeho příspěvku, není ani stopy.Jediné co umíte je, všechny označit za zloděje, tak jako neestébák Babiš.Na tom je vybudován jeho vzestup.A teď k věci.Dokažte argumenty, že Opencard je předražená.Dokažte argumenty, že Blanka je předražená.Vy raději chcete místo krásného nového trojského mostu jen další "rámusák"?To, že tunel Blanka doposud nefunguje je především vina Hudečkova a zcela nefunkčního stavebního dozoru, to je více než jasné.Zcela zřejmé z vývoje kolem Opencard je, že se chce jiná skupina dostat k lukrativní zakázce.A nakonec pane Jánský to hlavní.Krnáčová v pozici primátorky Prahy je jen mlžným oparem pro skutečné zlodějny ANOfertu.Počínaje biopalivy a konče ZZN a SSHR.Mimochodem, prodej bazénu hotelu Thermál je podle Vás co?

7 1
možnosti
JJ

Tak za prvé, pracuji v zemědělství a Babiš mi připadá jako docela solidní člověk. Za druhé, je mi jedno, jestli STB byl nebo nebyl, soud rozhodl, že ne. Existuje presumpce neviny, ale o té v Česku vůbec nevědí, co to znamená. Jinak nerozumím Thermalu a spol., to bych musel napsat knihu a ne blog, abych se dokázal věnovat všem rozkrádačkám a tunelům

2 8
možnosti
Foto

Zpráva dne je že Ovčáček opouští Hrad a bude mluvčím Krnáčové. Na to se fakt těším. Je zajímavé, jací politici si berou jako mluvčího bývalého redaktora Haló novin.

4 1
možnosti
JJ

no přece čeští politici. ODS a TOP09 by si zase vzali jiného...

1 1
možnosti
LP

Praha - stát v státě.

3 0
možnosti
JJ

upravil jsem, milý Jindřichu, abyste z toho nedostal psotník...díky;-)

2 2
možnosti
  • Počet článků 64
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1589x
Mlčeti špatně, mluviti nutně. Slovo, to je to, co nás odlišuje od neandertálců.Zato činy se jim stále podobáme...

Seznam rubrik