Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Další hloupý článek. A jelikož jsem jich od autora už několik obdobných četl, tak mě to už ani moc nepřekvapuje. Ani se nebudu unavovat nějakým hlubším rozborem. 

Snad jen co mě utkvělo hned v nadpisu: autor konfrontuje svá přání a názory s realitou a když se rozcházejí, tak radši pokroutí realitu, než by přiznal, že realita neodpovídá jeho představám!

Např. že se nikdo z významných amerických politiků nechtěl setkat se Zemanem, to musí každý jen trochu znalý člověk uznat, že není dobrou vizitkou českého prezidenta... Přesto autor článku začne nesmyslně a lživě spekulovat, že vlastně je to náš prezident, kdo se nechce setkat s významnými politickými představiteli USA, ačkoliv tam vážil cestu. :-P

A takhle dětinsky pokračuje autor ve svém článku dál a dál.. 

Ani nevím, jestli se nad tou autorovou prostoduchostí mám smát.. 

či spíše plakat. ;-D;-(

0 0
možnosti
JR

J71a40r53a 33R91a32n85k

4. 3. 2015 4:55

A o cem by s nimi mluvil?

0 0
možnosti
Foto

A trápí Vás to už dlouho...?8-o;-D

3 0
možnosti
JS

Zeman je borec a nic na tom nezmění lidé co ho nenávidí.  Jako výmluvný hodnotil dnes list The Washington Post pondělní projev českého prezidenta Miloše Zemana na konferenci Americko-izraelského výboru pro veřejné záležitosti (AIPAC). Podle listu byly Zemanovy výroky zajímavější než slova jiných řečníků, třeba stálé velvyslankyně USA při OSN Samanthy Powerové a bezpečnostní poradkyně amerického prezidenta Susan Riceové.  Prostě Zeman zná a ví.  :-):-)

1 4
možnosti
VS

Možná Vám to uniklo, ale řekl bych, že většina diskutérů nikterak nezpochybňuje prezidentův postoj ke státu Izrael, ani kvalitu jeho vystoupení na konferenci AIPAC, ale spíš polemizuje s odvážným tvrzením autora článku, že Zeman by nestál o setkání s čelnými představiteli USA.

5 0
možnosti
Foto

I jeho kolega a předchůdce VK na tom byl stejně.

I když se předním americkým politikům divím, že si takový zážitek nechali ujít.

V jednom s Vámi souhlasím. Náš pan president je opravdu "svůj". A to bez ohledu na to, jestli udělá ostudu sobě nebo celé republice. Kdyby jen ostudu!

Rv

4 0
možnosti
BT

samozřejmě že stojí a byl by velmi špatný president kdyby takové věci bral osobně

1 0
možnosti
LV

Takže Zeman si udělal úplně zbytečnej výlet do Ameriky za naše peníze a ještě mu máme tleskat, že je jako hrdej Čech... To myslíte vážně???

6 3
možnosti
PR

Čím méně lidí potká tím menší ostuda.Pokud by nestal o setkání s nikým,viděl bych to jako ideální stav.R^;-D

6 5
možnosti
JR

J81a16r80a 71R39a84n78k

3. 3. 2015 1:51

Skoda, ze si ty sve clanky z kterych vane duch 50. let, neplest s Fifty shades of grey, nepripravite lepe. Zadne setkani s politiky ani planovane nebylo, pokud jste si nevsiml uz v polovine unora:

http://praguemonitor.com/2015/02/20/mfd-zeman-be-ignored-us-representatives-during-visit

6 7
možnosti
  • Počet článků 64
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1589x
Mlčeti špatně, mluviti nutně. Slovo, to je to, co nás odlišuje od neandertálců.Zato činy se jim stále podobáme...

Seznam rubrik