Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LJ

Tady je opravdu velmi smutný pohled na oběti ruské propagandy.

5 1
možnosti
TH

Ti už jsou ozbrojeni dávno;-D.

1 0
možnosti
MC

Je to jinak. Nějak se mi zdá, že už to tu ten socialismus tak rozoral, že by ho ukrajinští revizoři pomohli zpevnit v tu kýženou pečovatelskou sociální multikulturní soudržnou společnost.

Tedy, kdyby to již ten Putin konečně pochopil, že jsme mu poslali k vyjednávání ty nejsoudružštější představitelé ukončil by tento konflikt. Vznikl totiž nedopatřením socialistického plánování. Vždyť to tak spělo k rozmachu super společenství Rusko -EU.

Myslím si, že kdyby posílili pozici těchto vyjednávání mnozí moderátoři diskuzí z veřejnoprávní ČT, tak by to ta ruská Duma bojarů spíše pochopila.;-)

Tedy, kdyby byli tito senátoři občany a vyjednavači za EU bylo by toto spojení již dávno s Putinem dohodnuto, jako štít proti USA.. Ovšem Merkel s Hollandem jedou v politicky naivním rozjetém falešném pokryteckém multikulturním opojení se všemi proti sobě.

0 0
možnosti
MN

Úkol: Zatáhnout Rusko do války - říká Roman Blažko.

"Ukrajina očima účastníka pozorovatelské mise: Válka oligarchů, mobilizace žen, vypalování kostelů. A Pravý sektor, kšeftující s lidskými orgány."

Reportáž o současné situaci na Ukrajině přijel se zájemci o tomto velmi aktuální tématu pobesedovat do Plzně fotograf, účastník pozorovatelské mise Evropského parlamentu Roman Blaško, který pobýval ve východní části země přes šedesát dní:

http://www.krajskelisty.cz/plzensky-kraj/okres-plzen-mesto/7682-ukrajina-ocima-ucastnika-pozorovatelske-mise-valka-oligarchu-mobilizace-zen-vypalovani-kostelu-a-pravy-sektor-kseftujici-s-lidskymi-organy.htm

2 3
možnosti
MF

Kde se tady v tom Rusy zuboženém státě pořád berou Ti magoři, kteří by za Rusy šli klidně i válčit? Bože, bože...... kdy už konečně vymřou ?

6 0
možnosti
MP

Je to tu opravdu velmi smutný pohled na oběti propagandy českých médií, pyšnící se jimi vymytými mozky.

4 3
možnosti

Ano, je dobré a důležité  si to zapamatovat. Souhlasím. Karma.

4 1
možnosti
PB

.....áááá, tak s Hollandem je to celkem jasný, enem ta Merkel s koulema bude trochaj problém ?!

3 0
možnosti
MP

Myslím, že i s Hollandem bude problém:-/.

3 0
možnosti
Foto

J34a76k68u35b 51R45o81t59h

8. 2. 2015 13:02

Pane jo, jánský Fojtík zase perlí.;-D

8 7
možnosti
LJ

Tentokrát vyměnil Choceň za Švýcarsko :-D

2 0
možnosti
VK

Čekáte, že bude Putin povolávat zálohy, že leštíte kanady? Nebojte pane Jánský. I Putin ví, že vaše práce je tady. Tady jste mu prospěšnější, tady je vaše místo.

8 3
možnosti
  • Počet článků 64
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1589x
Mlčeti špatně, mluviti nutně. Slovo, to je to, co nás odlišuje od neandertálců.Zato činy se jim stále podobáme...

Seznam rubrik