Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

L71a80d55a 59N48o54v90a89k

29. 1. 2015 2:02

a pan Konvička má také v rejstříku kráteže, přepadení a tak...?8-o

0 0
možnosti
Foto

J98a97n 32P25e98c37h25a

29. 1. 2015 0:47

Shlédl jsem Hyde Park s Konvičkou na netu. Docent Konvička to ustál na jedničku, byl erudovaný jako vždy. Paní Kroužková je buď hloupá nebo navedená, ale tipuju spíš, že je úplně hloupá a pitomá. Divák si udělá obrázek sám. Konvička byl kultivovavý, ale stál si tvrdě za svým. Držím mu palce a podporuju ho v jeho snažení, které zatím málokdo dokáže ocenit.R^

13 0
možnosti

Konvička se zničí sám. BIS má na tu jeho organizaci spadeno úplně stejně jako na islamisty. Je to stejné nebezpečí.

2 9
možnosti

Konvička už se chystá páchat atentáty? Podřezává, zapaluje auta...

3 0
možnosti

Tak nějak všichni víme o co jde.Ale přijít a to, jak panu Konvičkovi pomoci, to by bylo...

4 0
možnosti

Přehrál jsem si ten rozhovor s Konvičkou na webu České televize a musím konstatovat, že to, co redaktora předváděla, byla přímo alegorie neprofesionality. Výkon této redaktorky byl naprosto zoufalý a je z něj zřejmé, že se snažila buď svůj nebo někým nadiktovaný postoj prosadit nesrovnatelně urputněji, než host pořadu. Ať jde moderovat do nějakého béčkového rádia, tam může moderovat i v burce.

11 0
možnosti

Pořád se vedou kecy, jak se musí vystupovat proti antisemitismu, ale když se veřejnost sama demonstrativně přihlásí ke kritice islamismu, který je silně antisemitický, tak je nazývaná rasisty a fašisty. Proč se asi Židovská komunita bojí v Evropě a uvažuje o odchodu? Ne kvůli extremismu, jak se nám snaží namluvit, ale pro útoky muslimů na židovské obyvatele. Není v Koránu řeč o zabíjení Židů ? Copak to není antisemitismus? Aktivita veřejnosti je správná a hájí demokracii a svobodu a právo, měli by si to politici a média uvědomit.Nelze donekonečna omlouvat náboženství, které přímo útočí na druhé náboženství - judaismus- a na demokratické principy rovnosti lidí.

16 0
možnosti

jenže socialističtí politici moc rádi lidi ovládají. Jejich konání, myšlení, celý jejich život. Proto dělají to, co komunisté. Co nenařídíme nebo nesvážeme zákonem nebo vyhláškou my, tak to je nesprávné, špatné, radikální. O pravici si můžeme myslet také dost špatného, ale ten základ, že každý je zodpovědný sám za sebe, ten u socialistů chybí. Proto je dnes EU takhle v kelu. Protože jí vládnou po dlouhá léta socialisté.

5 0
možnosti

Já se ještě teď třesu vzteky, Ta slepice měla evidentně obscesi z čísel!!Takovou šílenou neprofesionalitu si platíme z naších daní!!!!!!? Je mi z toho zle!!

18 0
možnosti

P51e75t45r 68D37o35l97á94k

28. 1. 2015 21:59

Bude na místě si dobře zapamatovat takovéto aktéry páté kolony islamizace.EU

5 0
možnosti

Pan doc.Konvička řekl "Když to neudělá vláda, udělám to já" .To se neodpouští. A už to začalo! Než to, co předvádí naše média, viz teď ten Hyde Park, by mu raději měli dát ochranku.Odvážným štěstí u nás nepřeje.

16 0
možnosti

Tenn Hyde Park byl opravdu děsivý.

Že doc. Konvička neposlal redaktorku kamsi, klobouk dolů, že se udržel. 

Že to zvládl, je neuvěřitelné.  

Jakoby byla  naočkovaná, jak má mluvit a splnila s chutí zřejmě ještě větší,  než asi žádali.

23 0
možnosti
  • Počet článků 64
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1589x
Mlčeti špatně, mluviti nutně. Slovo, to je to, co nás odlišuje od neandertálců.Zato činy se jim stále podobáme...

Seznam rubrik