Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

J69i51ř71í 50V73a68c10a

25. 1. 2015 12:32

Před rokem vyzýval západ Janukoviče, že nesmí proti svým lidem zvednout zbraň. Proč k tomu samému nevyzává ted ???

Současný ukrajinský režim dostal za úkol proměnit se v letadlovou loď u břehů Ruska ... osudem takto umístěných letadlových lodí bývá potopení.

4 0
možnosti
Foto

Zajímavé, že jakmile se dostali k moci násilným nelegitimním převratem Turčinov s Jaceňukem, tak v ten okamžik je západ vyzýval ať pozvednou zbraň proti lidu východní Ukrajiny, který se bouřil proti zotročení.

Jenže západ nepočítal, že se obyvatelé Luhanska a Doněcka nenechají vyvraždit jako ovce a úspěšně se brání.

Řekl bych, že EU a USA jsou stejným viníkem této války, jako Turčinov s Jaceňukem a Porošenkem a současnou kyjevskou vládou. Kdyby je ve válce proti vlastnímu lidu nepodporovali, tak už jsou odsouzeni jako váleční zločinci. Takto jsou představitelé EU a USA spolupachateli této občanské války.

1 2
možnosti
RH

Už jsme zase u te vaší nacistické demagogie.. Není chybou Ukrajinců, že po hladomoru řízeném z Moskvy, viděla řada z nich u Němců šanci na odtrhnutí od Ruska. Ale nacismus? Už posledně jste nebyl schopen obhájit tenhle argument ad hitlerum..

4 4
možnosti
JJ

a právě o tom píši. V OSN řeší blbosti místo toho, aby na Ukrajinu poslali modré přilby. Když to neudělají, válka prostě bude. A je úplně jedno, koho si budete heroizovat. Váš příspěvek je u tohoto blogu úplně mimo mísu

5 2
možnosti
  • Počet článků 64
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1589x
Mlčeti špatně, mluviti nutně. Slovo, to je to, co nás odlišuje od neandertálců.Zato činy se jim stále podobáme...

Seznam rubrik