Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MJ

Hezké brzké ráno.

Nevím...Vy rozdělujete lidi (nemyslím jen Vás pane blogere) dle nezdíleného názoru na komouše, , bolševiky, a nevím co ještě. kdy už konečně z toho "vyrostete"? Vždyť s tím už lezete na nervy. Halooooooo není už čas "Vašeho mládí" , které jste prožili ve dvojím životě. Je jiné století a jiné rozdělení světa. 

Zvlášť u blogerů, kteří žijí v zahraničí mne to překvapuje. U zdejších je to pochopitelné. Ti zůstali myšlenkově v minulém století. Ale Vy "zahraniční? Kdyby jste myšlenkově zůstali "pozadu" tak by jste tam přece nepřežili.

0 3
možnosti
MJ

Už to mám. Vlastně jste jen pisálci, přizpůsobivý k zdejším poměrům domácích "duševně pozadu". Ale pro?

1 1
možnosti
PB

.... volný překlad z radikálních švýcarských médií : ...."sabaka, ten durak vede naši zem do totální zkázy, - jeb tvoju mať !" .... vyjádření Jeleny,- příležitostné pinglice, výčepní, uklízečky a vyhazovačky v našej putyce (Ukrajinka tělem i duší žijící 15 let v ČR !)

4 0
možnosti

Skvělé, pane Jánský, díky. :-)R^ Že u našich quisligů (in spe) nepochodíte, je Vám jistě jasné. Jak vidím, již se ozývají. :-)

1 0
možnosti
Foto

Netrefila jste se vedle?

2 0
možnosti
VK

Takže každý, kdo má jiný názor než Vy je rusofil a komunista....Asi jste měl v rodině nějakého zapáleného komunistu, který hlásal " kdo není s námi,je proti nám" a přeneslo se to i na Vás jistě provověrného demokrata.

0 0
možnosti
JJ

Vy znáte můj názor? Já ironizoval tímto článkem právě Vás. Na toto je jedno hezké přísloví o prvním kejhání...;-)

3 1
možnosti
  • Počet článků 64
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1589x
Mlčeti špatně, mluviti nutně. Slovo, to je to, co nás odlišuje od neandertálců.Zato činy se jim stále podobáme...

Seznam rubrik